Home 5 Touringcarverhuur

Touringcarverhuur

Partybus

Rolstoel touringcar

Touringcar

Vervangend vervoer

Partybus

Gezellig met je vrienden naar een festival, met collega`s naar een bedrijfsfeest of een vrijgezellenfeest en dat allemaal onder het genot van een drankje en goede muziek. Onze partybus is er helemaal voor ingericht met een goede geluidsinstallatie en een goed gevulde koeling. Voor ieder zijn/haar gemak en comfort zijn onze partybussen voorzien van airco. Voor meer info en een eventuele offerte neem contact op

Rolstoeltouringcar

Onze rolstoeltouringcar biedt mensen in een rolstoel ook de mogelijkheid om een gezellig dagje uit te gaan. Omdat rolstoelvervoer echt maatwerk is vragen wij je contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar!

Touringcar

Onze touringcars zijn voor veel gelegenheden te gebruiken. Schoolreisjes, meerdaagse reizen, dagtochten, (luchthaven)transfers, congresvervoer. Het kan allemaal. Al onze moderne touringcars zijn voorzien van airconditioning en veiligheidsgordels. Voor de wat langere reizen bieden we ook touringcars met WC en TV/DVD aan. Wat zijn uw wensen? Neem contact met ons op voor een passende en scherpe offerte. Wij hebben voertuigen voor 6 tot 92 personen.

Vervangend Vervoer en Noodhulp

Voor diverse Europese en Britse verzekeraars, touringcarbedrijven en touroperators verzorgen wij samen met het netwerk van Don`t Travel Empty vervangend vervoer door geheel Europa. Heeft u schade of een storing aan uw voertuig of kan een chauffeur door diverse omstandigheden niet meer rijden zorgen wij met ons vertrouwde netwerk voor een snelle oplossing. Dit zodat u uw klanten niet de dupe worden van een storing, schade of uitval van een chauffeur.