Home 5 Luxe bus huren

Luxe bus huren

Luxe bus huren?

 

Op zoek naar een touringcarbedrijf waar u een luxe bus huren kunt? Dan is Coach Service Company een bedrijf naar uw wens. Ons jonge, ervaren coach hire bedrijf heeft luxe bussen ter beschikking. U kunt bij ons terecht voor bus met chauffeur verhuur op maat. Er zijn diverse soorten voertuigen van 8 tot 90 mensen beschikbaar. Al onze touringcars zijn luxe ingericht met veiligheidsgordels, airco, een toilet en tv. Als u wenst kunt u er ook Wifi bij krijgen. Ook kunt u bij ons een VIP bus huren. Deze is voorzien van extra’s, zodat u geniet van nog meer luxe.

Welke luxe bus huren?

Als u bij ons touringcarbedrijf een luxe bus huren wilt, dan bepaalt u zelf welke luxe touringcar u wenst. U heeft keuze uit onderstaande luxe bussen:

 

  • Minibus: Deze bus is geschikt voor 16 tot 19 personen
  • Midibus: Deze touringcar is geschikt voor 30 personen
  • Touringbus standaard: Deze touringcar is geschikt voor 50 personen of voor 60 personen
  • Dubbeldekker: Deze touringcar is geschikt voor 90 personen
  • Partybus: Een touringcar die is versierd met feestelijke verlichting en is voorzien van een gevulde koelkast met drankjes en muziek naar wens. U kiest zelf een formaat uit voor deze touringcar en kunt de partybus huren voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of de rit naar een feestje.
  • Rolstoertouringcar: Deze touringcar is geschikt voor 14 personen en rolstoelen. Wilt u een dergelijke touringcar huren? Doet u dit dan op tijd, want het deze coach hier is echt maatwerk, dat wij graag goed willen regelen.

Waarvoor kunt u een luxe bus huren?

 

U kiest zelf waarvoor u de luxe bus huren wilt. Het kan zijn dat u een luxe bus huren wilt voor een schoolreisje, dagtocht, meerdaagse reis of Schiphol tour. Het kan ook zijn dat u een luxe touringcar nodig heeft voor iets anders, zoals OV ondersteuning, treinvervangend vervoer, vervoer naar evenementen, noodhulp aan gestrande touringcars in het buitenland, een hotel shuttle, pendeldienst of voor crew vervoer voor een luchtvaartmaatschappij of rederij. Waarvoor u ook een luxe bus huren wilt. Het kan bij ons touringcarbedrijf Coach Service Company.

Bus met chauffeur verhuur reserveren?

Wilt u een luxe bus huren? Dan kunt u een offerte aanvragen via onze website. U kiest hierbij de bus of bussen uit die u wenst te huren. U kiest bijvoorbeeld voor een standaard touringcar huren, een VIP bus huren of voor mini bus hire. Welke travel u ook wenst, wij van touringcarbedrijf Coach Service Company staan voor u klaar.