Home 5 Touringcar

Touringcar

Huur een touringcar op maat

 

Op zoek naar een touringcarbedrijf voor de huur van een luxe touringcar op maat? Dan is Coach Service Company het bedrijf dat u zoekt. Wij bieden u bus met chauffeur verhuur. U huurt bij ons voertuigen van 8 tot 90 mensen, van minibus tot dubbeldekker. Onze luxe touringcars zijn allemaal uitgerust met veiligheidsgordels, airco, tv, toilet en als u wenst ook wifi. U kunt bij ons een touringcar huren voor uitstapjes, feestjes en een Schiphol tour, maar ook voor andere doeleinden, zoals hotelshuttles en OV ondersteuning. Wat er precies mogelijk is op het gebied van coach hire leest u hieronder.

Touringcar mogelijkheden

U en de personen die u wilt vervoeren zijn zeer belangrijke personen en daarom verdient u de allerbeste VIP services. Daarvoor kunt u met ons in gesprek gaan om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij voeren daarna uit wat u wenst. Hier zijn een aantal VIP services die bij ons mogelijk zijn:

  • Luxe catering in de bus
  • Travel assistent, speciaal voor u
  • Hotelbemiddeling
  • Cruise transfers
  • PrivĂ© tour in een luxe VIP touringcar
  • Schiphol tour

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze VIP services. Ons touringcarbedrijf biedt meer dan het bovenstaande. Ga met ons in gesprek en wij kijken naar de mogelijkheden van uw wensen. U mag alles aan ons vragen, niks is ons te gek.

Waarvoor kunt u een bus huren?

 

Het huren van een touringcar kan nodig zijn voor uitstapjes, zoals een schoolreisje, dagtocht, meerdaagse reis of Schiphol tour, maar u kunt bij ons ook kiezen voor coach hire of mini bus hire om een andere reden. U kunt ook bij ons touringcarbedrijf terecht voor ritten naar congressen en evenementen. Of u huurt een bus voor OV ondersteuning of treinvervangend vervoer. Bus met chauffeur verhuur kan ook nodig zijn voor crew vervoer van luchtvaartmaatschappijen en rederijen. Of u heeft een luxe touringcar nodig voor noodhulp, omdat er een touringcar is gestrand in binnen of buitenland. Waarvoor u de luxe bus huren wilt, maakt niet uit. Alles is mogelijk bij Coach Service Company.

Direct luxe bus huren?

 

Wilt u bij ons een touringcar huren of meerdere bussen huren? Dan kunt u bij ons een offerte aanvragen via de website. Ook VIP services zijn mogelijk. In dit geval kiest u voor coach hire die compleet op uw wensen is afgestemd. Zo kunt u kiezen voor een speciale VIP bus met luxe catering of voor hotelbemiddeling.