Skip to content

Touringcar

Huur een touringcar op maat

Op zoek naar een touringcarbedrijf voor de huur van een luxe touringcar op maat? Dan is Coach Service Company het bedrijf dat u zoekt. Wij bieden u bus met chauffeur verhuur. U huurt bij ons voertuigen van 8 tot 90 mensen, van minibus tot dubbeldekker. Onze luxe touringcars zijn allemaal uitgerust met veiligheidsgordels, airco, tv, toilet en als u wenst ook wifi. U kunt bij ons een touringcar huren voor uitstapjes, feestjes en een Schiphol tour, maar ook voor andere doeleinden, zoals hotelshuttles en OV ondersteuning. Wat er precies mogelijk is op het gebied van coach hire leest u hieronder.

Touringcar mogelijkheden

U huurt bij ons touringcarbedrijf diverse soorten touringcars huren. Er zijn voertuigen van 8 tot 90 mensen beschikbaar. Hieronder leest u uit welke bussen u kunt kiezen:

  • Minibus voor 16 tot 19 personen
  • Midibus voor 30 personen
  • Standaardbussen voor 50 en 60 personen
  • Dubbeldekker voor 90 personen
  • Rolstoeltouringcar voor 14 rolstoelen’

U kunt bij ons ook een partybus huren. U kiest dan uit een van de bovenstaande bussen en laat deze inrichten als partybus. Dat wil zeggen dat de bus wordt voorzien van een koelkast met drankjes, versierd met feestslingers en dat er tijdens de rit muziek naar wens wordt gedraaid. Deze feestbus is ideaal voor een vrijgezellenfeest, verjaardag of voor de rit naar een feestje of discotheek. U bent in deze touringbus al in feeststemming voordat u bij de eindbestemming aankomt.

Waarvoor kunt u een bus huren?

Het huren van een touringcar kan nodig zijn voor uitstapjes, zoals een schoolreisje, dagtocht, meerdaagse reis of Schiphol tour, maar u kunt bij ons ook kiezen voor coach hire of mini bus hire om een andere reden. U kunt ook bij ons touringcarbedrijf terecht voor ritten naar congressen en evenementen. Of u huurt een bus voor OV ondersteuning of treinvervangend vervoer. Bus met chauffeur verhuur kan ook nodig zijn voor crew vervoer van luchtvaartmaatschappijen en rederijen. Of u heeft een luxe touringcar nodig voor noodhulp, omdat er een touringcar is gestrand in binnen of buitenland. Waarvoor u de luxe bus huren wilt, maakt niet uit. Alles is mogelijk bij Coach Service Company.

Direct luxe bus huren?

Wilt u bij ons een touringcar huren of meerdere bussen huren? Dan kunt u bij ons een offerte aanvragen via de website. Ook VIP services zijn mogelijk. In dit geval kiest u voor coach hire die compleet op uw wensen is afgestemd. Zo kunt u kiezen voor een speciale VIP bus met luxe catering of voor hotelbemiddeling.