Home 5 Services

Services

Evenementen en congressen

VIP

Reisbemiddeling

Evenementen en Congressen

Voor evenementen en congressen kunnen wij voor u de gehele logistiek verzorgen. Van pendelbussen voor een festival tot hotel shuttles voor uw congres of beurs. Omdat dit maatwerk is vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen om uw wensen kenbaar te maken. Wij kunnen uw wensen dan weer omzetten in een goed plan en scherpe offerte. Hierbij kunnen wij ook uw hotelboekingen verzorgen.

VIP

Uw CEO op bezoek vanuit het buitenland en bezoeken gepland aan meerdere vestigingen? Vergaderen onderweg? Wij verzorgen de juiste bus voor u. Voorzien van airco, multimedia en krachtige WiFi zijn onze VIP/Business coaches uitermate handig om efficiënt te werken om tijdens transfers tussen vestigingen. Uiteraard kunnen we hierbij ook passende catering bieden. Verse koffie specialiteiten van versgemalen bonen, diverse lunches al dan niet met ondersteuning van een host(ess). Ook prive kunnen wij u van dienst zijn met onze luxe bussen en eventueel ook conciërge / private assistant services.
Voor dit maatwerk vragen wij u contact met ons op te nemen zodat wij uw wensen kunnen vertalen in een goed plan en een scherpe offerte.

Reisbemiddeling

Overal in Europa kunnen wij uw busvervoer verzorgen in samenwerking met onze lokale partners. Coach Service Company is trots lid van hetDont Travel Emptynetwerk. Via ons netwerk kunt u bijvoorbeeld lokaal een touringcar huren in Manchester, Londen of zelfs München. Wij blijven uw contactpersoon, altijd Nederlands sprekende achterwacht en veilige betalingen. Indien nodig kunnen wij ook uw hotel boekingen verzorgen.