Home 5 Luxe touringcar

Luxe touringcar

Luxe touringcar huren?

Op zoek naar een touringcarbedrijf dat een luxe touringcar verhuurt? Dat zijn wij! Coach Service Company is een jong en ervaren bedrijf waar u terecht kunt voor een luxe bus met chauffeur verhuur. Er zijn voertuigen van 8 tot 90 mensen beschikbaar, van een luxe minibus tot een luxe dubbeldekker. Coach hire is mogelijk voor allerlei doeleinden, zoals een schoolreisje, dagtocht, meerdaagse reis of Schiphol tour. Ook voor andere doeleinden, zoals OV ondersteuning of noodhulp aan gestrande touringcars in binnen- en buitenland kunt u bij ons terecht voor het huren van een luxe touringcar. Hieronder vindt u meer informatie over onze luxe touringcars en luxe touringcar mogelijkheden

Voorzieningen luxe touringcar

Wat verstaan wij onder een luxe touringcar? Onze luxe touringcar ziet er strak en modern uit, een prachtig vormgegeven, wit- met zwarte bus. Hij rijdt soepel over de weg en is voorzien van een ervaren buschauffeur. Onze chauffeurs hebben allemaal een VOG, de juiste papieren en verzekeringen. Zij doen er alles aan om u een onbezorgde reis te bezorgen. Bij vragen of klachten kunt u altijd bij hen terecht. Onze luxe bussen zijn ingericht met het volgende:

 

  • Veiligheidsgordels: Veiligheid staat bij ons voorop.
  • Airco: Ook bij warm weer geniet u in onze luxe bussen van een aangename temperatuur.
  • Tv/dvd: U hoeft zich onderweg niet te vervelen, voor iedereen is er een film naar wens.
  • Toilet: U kunt gaan wanneer u wilt, hoeft niet te wachten tot de volgende stop

Mogelijkheden touringcar de luxe

 

Als u een luxe touringcar boeken wilt, dan heeft u diverse bus mogelijkheden:

  • Minibus, die plek biedt voor 16 tot 19 personen
  • Midi touringcar, die plek biedt voor 30 personen
  • Standaard touringcar, die plek biedt voor 50 of 60 personen
  • Dubbeldekker, die plek biedt voor 90 personen
  • Rolstoeltouringcar, die plek biedt voor 14 rolstoelen

Alle touringcars zijn luxe ingericht met airco, tv/dvd, toilet en veiligheidsgordels en eventueel uit te breiden tot een VIP bus, die compleet aan al uw wensen voldoet. U kunt bij ons touringcar bedrijf ook nog een touringcar huren, die is ingericht als partybus. Dat wil zeggen dat hij is voorzien van een goed gevulde koelkast met drankjes, feestelijke verlichting en muziek naar wens. Een luxe partybus huren is een leuk idee voor een vrijgezellenfeest of verjaardag. U kunt ook met een luxe ingerichte partybus naar een bestemming rijden, zoals bijvoorbeeld een bruiloft of discotheek.

Luxe bus met chauffeur verhuur?

 

Wilt u bij ons een luxe touringcar huren? Vraag dan een offerte aan via de website. U kiest zelf welk type luxe bus u wilt. Ga bijvoorbeeld voor luxe mini bus hire, coach hire of voor het huren van een VIP bus. Geniet van uw luxueuze travel!