Skip to content

Partybus

Partybus huren met feestelijke verlichting, drank en muziek

Vrijgezellenfeest? Dan is een partybus huren een goed idee! Ook voor andere gelegenheden kunt u bij Coach Service Company een feestbus huren, zoals voor een verjaardag, Schiphol tour of vervoer naar een feestje. Terwijl u in de partybus rijdt, breekt het feest los. De luxe touringcar van Coach Service Company wordt feestelijk ingericht. Hoe ons touringcarbedrijf dit doet leest u hieronder. Ook leest u meer over onze touringcar mogelijkheden. Bij ons kunt u namelijk een touringcar huren, die is afgestemd op de grootte van uw gezelschap.

Wat is een partybus?

Bij ons touringcarbedrijf verhuren wij allerlei soorten bussen van verschillend formaat. U kiest een van deze bussen en wij zorgen ervoor dat deze bus wordt ingericht als partybus. Hoe maken wij de touringbus klaar voor een feestje?

  • De bus wordt versierd met feestelijke verlichting
  • In de bus wordt een koelkast geplaatst, waarin drankjes worden geplaatst. Uiteraard geeft u aan met welke drank(en) wij u kunnen verblijden.
  • In de bus wordt muziek gedraaid naar uw wens. Vooraf vragen wij u welke muziek u wilt, zodat wij deze muziek tijdens de feestelijke rit kunnen draaien.

Uiteraard kunt u rekenen op een gezellige chauffeur die compleet in is voor een feestje. Drank is toegestaan, roken helaas niet. Onze luxe partybussen zijn voorzien van airco, toilet en beeldscherm.

Party touringbus mogelijkheden

U kunt bij ons een luxe bus huren, die is afgestemd op de grootte van uw feestgezelschap. U kunt kiezen voor minibus hire of grotere coach hire. Wilt u een VIP bus, die compleet naar uw VIP wensen is ingericht? Ook dat kunt u bij ons touringcarbedrijf aanvragen. Er zijn voertuigen van 8 tot 90 mensen beschikbaar bij Coach Service Company. Uit deze partybussen kunt u kiezen:

  • Minibus voor 16 tot 19 feestgangers
  • Midibus voor 30 feestgangers
  • Touringbus voor 50 of 60 feestgangers
  • Dubbeldekker voor 90 feestgangers

Wij begrijpen dat u voor een feestje wat meer bewegingsruimte nodig heeft dan voor een gewone busrit. Daarom raden wij u aan om een partybus te huren, die lekker ruim is. U kunt bij ons ook een rolstoeltouringbus huren, die geschikt is voor 14 rolstoelen. Wilt u een dergelijke touringcar huren voor uw feestje? Zorg dan dat u deze op tijd reserveert, want het regelen van een rolstoel touringbus is voor ons maatwerk.

Feestelijke touringcar huren?

Als u bij ons kiest voor een feestelijke bus met chauffeur verhuur, dan kunt u een offerte aanvragen via de website. In uw aanvraag geeft u precies aan wat uw wensen zijn. Daarna kunt u uw partybus huren en ontmoeten wij u binnenkort. Geniet van uw feestelijke travel!