Home 5 Partybus

Partybus

Partybus huren met feestelijke verlichting, drank en muziek

Vrijgezellenfeest? Dan is een partybus huren een goed idee! Ook voor andere gelegenheden kunt u bij Coach Service Company een feestbus huren, zoals voor een verjaardag, Schiphol tour of vervoer naar een feestje. Terwijl u in de partybus rijdt, breekt het feest los. De luxe touringcar van Coach Service Company wordt feestelijk ingericht. Hoe ons touringcarbedrijf dit doet leest u hieronder. Ook leest u meer over onze touringcar mogelijkheden. Bij ons kunt u namelijk een touringcar huren, die is afgestemd op de grootte van uw gezelschap.

Wat is een partybus?

Bij ons touringcarbedrijf verhuren wij allerlei soorten bussen van verschillend formaat. U kiest een van deze bussen en wij zorgen ervoor dat deze bus wordt ingericht als partybus. Hoe maken wij de touringbus klaar voor een feestje?

  • De bus wordt versierd met feestelijke verlichting
  • In de bus wordt een koelkast geplaatst, waarin drankjes worden geplaatst. Uiteraard geeft u aan met welke drank(en) wij u kunnen verblijden.
  • In de bus wordt muziek gedraaid naar uw wens. Vooraf vragen wij u welke muziek u wilt, zodat wij deze muziek tijdens de feestelijke rit kunnen draaien.

Uiteraard kunt u rekenen op een gezellige chauffeur die compleet in is voor een feestje. Drank is toegestaan, roken helaas niet. Onze luxe partybussen zijn voorzien van airco, toilet en beeldscherm.

Mogelijkheden touringcar de luxe

 

Als u een luxe touringcar boeken wilt, dan heeft u diverse bus mogelijkheden:

  • Minibus, die plek biedt voor 16 tot 19 personen
  • Midi touringcar, die plek biedt voor 30 personen
  • Standaard touringcar, die plek biedt voor 50 of 60 personen
  • Dubbeldekker, die plek biedt voor 90 personen
  • Rolstoeltouringcar, die plek biedt voor 14 rolstoelen

Alle touringcars zijn luxe ingericht met airco, tv/dvd, toilet en veiligheidsgordels en eventueel uit te breiden tot een VIP bus, die compleet aan al uw wensen voldoet. U kunt bij ons touringcar bedrijf ook nog een touringcar huren, die is ingericht als partybus. Dat wil zeggen dat hij is voorzien van een goed gevulde koelkast met drankjes, feestelijke verlichting en muziek naar wens. Een luxe partybus huren is een leuk idee voor een vrijgezellenfeest of verjaardag. U kunt ook met een luxe ingerichte partybus naar een bestemming rijden, zoals bijvoorbeeld een bruiloft of discotheek.

Luxe bus met chauffeur verhuur?

 

Wilt u bij ons een luxe touringcar huren? Vraag dan een offerte aan via de website. U kiest zelf welk type luxe bus u wilt. Ga bijvoorbeeld voor luxe mini bus hire, coach hire of voor het huren van een VIP bus. Geniet van uw luxueuze travel!