Home 5 Touringcarbedrijf

Touringcarbedrijf

Touringcarbedrijf met onbeperkte mogelijkheden

Coach Service Company is een touringcarbedrijf bij wie alles mogelijk is op het gebied van coach hire. Bij ons kunt u een touringcar huren geheel naar wens. Van mini bus hire tot het huren van een grote dubbeldekker voor 90 personen. Van een standaard touringcar huren tot een luxe bus huren, die u geheel naar eigen wens kunt bepalen. Er zijn bij ons touringcarbedrijf voertuigen van 8 tot 90 mensen beschikbaar. Wij zijn een jong bedrijf dat met passie busvervoer in binnen en buitenland verzorgt. Ons touringcarbedrijf regelt bus met chauffeur verhuur, compleet zoals u het wenst.

Waarvoor kunt u ons touringcarbedrijf inzetten?

 

Wij bieden u luxe touringcar verhuur op maat. Dat wil zeggen dat u ons touringcarbedrijf voor van alles kunt inzetten. Hier zijn een paar voorbeelden:

  • Touringcar huren voor een schoolreisje
  • Partybus huren voor een vrijgezellenfeestje
  • Touringcar huren voor een dagtocht of meerdaagse reis
  • VIP bus huren voor naar een congres
  • Schiphol tour

Naast coach hire voor uitjes verzorgt ons touringcarbedrijf ook bus met chauffeur verhuur als OV ondersteuning, treinvervangend vervoer, crew vervoer voor luchtvaartmaatschappijen en rederijen en noodhulp voor gestrande touringcars in binnen- en buitenland. Staat uw wens er niet bij? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Bij ons is namelijk alles mogelijk.

Welke bussen staan tot uw beschikking?

 

Ons touringcarbedrijf biedt u een bus op maat. U kunt bij ons een touringcar huren naar wens. U kiest uit een van de onderstaande formaten:

  • Minibus: geschikt voor maximaal 19 personen
  • Midibus: geschikt voor maximaal 30 personen
  • Standaard touringcar voor 50 personen
  • Standaard touringcar voor 60 personen
  • Dubbeldekker: geschikt voor 90 personen

Uiteraard kunt u bij ons ook meerdere bussen inzetten. Als het beter uitkomt kunt u verschillende soorten touringcars huren. U kiest bijvoorbeeld voor het huren van een touringcar voor 50 personen met daarnaast minibus hire, zodat u in totaal plek heeft voor 70 personen. Al onze bussen zijn voorzien van een toilet, tv, airco en eventueel Wifi. Ook een luxe bus huren kan, dan kiest u voor een VIP bus en geniet u van allerlei extra’s, zoals luxe catering of hotelbemiddeling.

Partybus huren?

Heeft u een vrijgezellenfeest of een ander feest dat u in een touringcar wilt vieren? Ook dan bent u bij ons touringcarbedrijf aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u een partybus. Deze is voorzien van muziek naar wens, feestelijke verlichting en een goed gevulde koelkast met drankjes. Zo beleeft u in de bus een geweldig feest. Wilt u een partybus huren of gebruik maken van andere coach hire of mini bus hire? Dan kunt u bij ons een offerte aanvragen via de website. U geeft aan wat uw wensen zijn en ons touringcarbedrijf staat voor u klaar. Wij wensen u alvast een goede travel!