Home 5 VIP bus

VIP bus

VIP bus naar wens huren

Wilt u een VIP bus huren compleet ingericht naar uw wensen? Dan moet u bij Coach Service Company zijn, een jong touringcarbedrijf waar u terecht kunt voor luxe bus met chauffeur verhuur, die is voorzien van veiligheidsgordels, airco, toilet, tv en wifi. Alles wat u daarnaast wenst is bij ons bespreekbaar. Wij voldoen graag aan al uw wensen. Wij staan bekend om onze VIP services. Dat zijn services, waarbij wij in persoonlijk contact met u een VIP bus regelen die compleet voldoet aan uw wensen. Hieronder benoemen wij een aantal voorbeelden van coach hire met VIP services. Ook geven wij u meer informatie over onze luxe touringcars.

VIP bus services

U en de personen die u wilt vervoeren zijn zeer belangrijke personen en daarom verdient u de allerbeste VIP services. Daarvoor kunt u met ons in gesprek gaan om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij voeren daarna uit wat u wenst. Hier zijn een aantal VIP services die bij ons mogelijk zijn:

  • Luxe catering in de bus
  • Travel assistent, speciaal voor u
  • Hotelbemiddeling
  • Cruise transfers
  • PrivĂ© tour in een luxe VIP touringcar
  • Schiphol tour

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze VIP services. Ons touringcarbedrijf biedt meer dan het bovenstaande. Ga met ons in gesprek en wij kijken naar de mogelijkheden van uw wensen. U mag alles aan ons vragen, niks is ons te gek.

Touringcar mogelijkheden

 

Bij ons touringcarbedrijf zijn voertuigen van 8 tot 90 mensen beschikbaar. Wij bieden mini bus hire tot grotere coach hire. Deze bussen staan tot uw beschikking:

  • Mini bus, waarin 16 tot 19 personen kunnen
  • Midi touringcar, waarin tot 30 personen kunnen
  • Touringcar voor 50 personen of 60 personen
  • Dubbeldekker voor 90 personen

Uiteraard kunt u bij ons ook meerdere VIP bussen huren. U kiest dan voor een zelfde type VIP bus of meerdere soorten. Voor een aantal van 65 personen kunt u bijvoorbeeld een VIP touringcar huren voor 50 personen en een VIP minibus huren. Naast bovenstaande bussen verhuurt ons touringcar bedrijf ook nog een rolstoeltouringbus voor 14 personen met rolstoelen en een partybus voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, verjaardag of een uitstapje naar een feestje. Een partybus is voorzien van feestelijke verlichting, een gevulde koelkast en smaakvolle muziek.

VIP bus met chauffeur verhuur?

 

Voor het huren van een VIP bus kunt u een offerte aanvragen via de website. Wij gaan na uw aanvraag met u in persoonlijk gesprek om de mogelijkheden voor de door u aangevraagde VIP services met u te bespreken. Daarna kunt u de luxe bus huren, die is voorzien van uw speciale VIP services. Wij wensen u alvast een prettige, luxe reis. Geniet van uw VIP bus rit!